Conectori în 2 puncte balustradă sticlă

  • Pentru a conecta balustrade din sticlă în două puncte, puteți utiliza o varietate de tipuri de conectori sau sisteme de fixare. Acești conectori sunt concepuți pentru a oferi stabilitate și siguranță balustradelor din sticlă.

Specificații tehnice

  • Conectorii cu cleme sunt utilizați pentru a fixa panourile de sticlă în două puncte. Acești conectori au, de obicei, două brațe care se prind de panourile de sticlă și apoi se fixează în loc cu șuruburi sau alte elemente de fixare.
  • Au un sistem de prindere care permite panourilor de sticlă să fie conectate la o bară orizontală sau la alte elemente ale balustradei în două puncte. Acești conectori pot oferi un aspect elegant și deschis.
  • Conectorii cu plăcuțe au plăci mari care se montează pe panourile de sticlă și apoi se fixează în punctele de ancorare. Acești conectori pot oferi o susținere robustă și pot fi utilizate în balustrade mai grele.
  • Pentru proiecte cu cerințe unice sau specifice, pot fi realizate conectori personalizați care să se potrivească designului și cerințelor proiectului dvs.

Specificațiile tehnice vor asigura că produsul ales este potrivit pentru proiectul dvs. și va oferi siguranță și funcționalitate acestuia.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Spideri balustrade, Sticlă 8-13, 52mm, Ø40”

There are no reviews yet.