Conector sticlă prindere laterală și de colț

  • Este un dispozitiv utilizat pentru a conecta și fixa panouri sau plăci de sticlă într-un cadru sau structură. Aceste conectori sunt esențiali în proiecte care implică utilizarea sticlei pentru balustrade, balcoane, cabine de duș, panouri decorative sau alte aplicații similare.

Specificații tehnice

  • Există mai multe tipuri de conectori pentru sticlă disponibili, inclusiv cleme, colțare, mufe, suruburi sau sisteme de balustradă. Sunt utilizate pentru a prinde sticla lateral sau în colțuri, în funcție de proiect.
  • Sunt confecționați din oțel inoxidabil, aluminiu, alamă sau alte metale de înaltă rezistență. Materialul ales trebuie să fie rezistent la coroziune și durabil pentru a face față mediului de utilizare.
  • Conectorii pot utiliza diferite metode de fixare, cum ar fi șuruburi, cleme, cleme ascunse sau alte sisteme de fixare, în funcție de proiectul și cerințele de siguranță.
  • Au diverse finisaje, cum ar fi pulbere vopsite, lustruite sau cu finisaj satinat, pentru a se potrivi esteticii generale a proiectului.

Specificațiile tehnice vor asigura că produsul ales este potrivit pentru proiectul dvs. și va oferi siguranță și funcționalitate acestuia.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Conectori inox, Sticlă 6-22mm, satinat”

There are no reviews yet.