,

Conectori inox în puncte, Sticlă 8-16, 76mm

Compare

Conectori în puncte Spider balustradă sticlă

  • Conectorii „Spider” (păianjen) sunt o opțiune populară pentru balustradele din sticlă, deoarece oferă un aspect contemporan și deschis, permițând o vedere neobstrucționată și un design modern. Acești conectori au, de obicei, forma unor brațe subțiri, care se extind de la un punct central (asemănător unei păianjeni), și susțin panourile de sticlă din balustradă.

Specificații tehnice

  • Conectorii Spider sunt de obicei fabricați din oțel inoxidabil (inox) pentru a oferi rezistență la coroziune și durabilitate. Totuși, pot exista variante din alte materiale, cum ar fi aluminiu sau alamă.
  • Conectorii Spider pot avea diferite numere de brațe (de exemplu, 2, 3, 4 sau mai multe), în funcție de designul dorit. Numărul de brațe afectează modul în care panourile de sticlă sunt susținute și distribuie greutatea.
  • Conectorii Spider pot fi montați în diverse moduri, inclusiv pe partea superioară sau inferioară a panourilor de sticlă sau într-o zonă intermediară a balustradei.
  • Conectorii Spider pot avea diverse finisaje, cum ar fi satinat, lucios sau pulbere, pentru a se potrivi cu estetica proiectului dvs.

Specificațiile tehnice vor asigura că produsul ales este potrivit pentru proiectul dvs. și va oferi siguranță și funcționalitate acestuia.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Conectori inox în puncte, Sticlă 8-16, 76mm”

There are no reviews yet.