Balustradele de sticlă INOGLASS sunt apreciate pentru aspectul lor modern, transparent și estetic, care poate crea o senzație de deschidere și lumină într-un spațiu. În plus, ele pot adăuga un aspect contemporan și sofisticat unei locuințe sau clădiri. Aceasta este o structură folosită în principal în arhitectură și design interior pentru a delimita spații și pentru a oferi suport și siguranță în locații cum ar fi scări, balcoane, terase sau platforme elevate. Sistemul de suport continuu pentru ele este o altă opțiune pentru a crea o barieră transparentă și modernă în designul interior sau exterior. Constau în profile sau șine lungi și orizontale care rulează pe întreaga lungime a balustradei. Aceste profile sunt fabricate din materiale precum oțel inoxidabil sau aluminiu și au diferite finisaje și culori pentru a se potrivi cu designul general al spațiului. Grosimea și tipul sticlei este stabilită în funcție de sistemul de prindere ales și utilitatea acesteia.

De regulă, în cazul balustradelor din sticlă fără ramă sau prinse în profil, este recomandata sticla securizată și laminată cu grosime 18-21 mm, din motive de siguranță și rezistentă. Pentru balustradele din sticlă cu montanți verticali și cleme de prindere a sticlei se poate folosi un geam duplex cu grosime 8-10 mm. Panourile de sticlă sunt montate pe aceste profile continue utilizând cleme sau sisteme de fixare speciale. Sticla poate fi atașată la profile în moduri variate, cum ar fi prindere pe deasupra sau prindere pe dedesubt, în funcție de preferințele de design. Un avantaj major al suporturilor continue este uniformitatea lor. 

Balustradă de sticlă:

  • Aspect estetic: Balustradele de sticlă oferă un aspect modern, elegant și deschis, care poate face o încăpere să pară mai luminoasă și mai spațioasă.
  • Transparență: Sticla oferă o transparență deplină, permițând o vedere neobstrucționată și un aspect deschis.
  • Ușurință în întreținere: Sticla este ușor de curățat și de menținut în stare bună.
  • Siguranță: De obicei, sticla utilizată în balustrade este securizată și rezistentă la impact. Totuși, pot apărea zgârieturi sau pete.

Balustradă de oțel inoxidabil:

  • Durabilitate: Oțelul inoxidabil este foarte durabil și rezistent la coroziune, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii umede sau expuse la factori de mediu duri.
  • Versatilitate: Oțelul inoxidabil poate fi modelat în diferite forme și stiluri, astfel încât să poată îndeplini diverse cerințe de design.
  • Siguranță: Balustradele din oțel inoxidabil pot fi configurate pentru a oferi protecție solidă și siguranță.
  • Intimitate: O balustradă de oțel inoxidabil poate oferi mai multă intimitate în comparație cu una din sticlă.

Decizia finală va depinde de preferințele dvs. personale și de contextul specific în care intenționați să instalați balustrada. Alegerea dintre o balustradă de sticlă sau una din oțel inoxidabil depinde de mai mulți factori, cum ar fi designul, funcționalitatea, bugetul și preferințele personale. La INOGLASS aveți soluția potrivită pentru proiectul dvs.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Balustradă cu profil continuu”

There are no reviews yet.