COMPATIMENTĂRI INTERIOARE/PARTIȚII STICLĂ

Bun venit în acest spațiu de vis cu o atmosferă continentală cu accente de culoare marine, ce creează un cadru calm, minimalist, presărat cu plante cu frunze. Cu o combinație de texturi și tipuri, însă cu o paletă de culori limitată, textilele îmbunătățesc atmosfera calmă, creând în același timp un contrast delicat cu pernele colorate.

Compartimentările interioare din sticlă securizată sunt o alegere elegantă în designul interior, deoarece oferă o senzație de spațiu deschis și luminozitate în timp ce păstrează separarea vizuală între spațiile interioare. Pereții din sticlă securizată sunt utilizați pentru a crea încăperi separate sau pentru a defini diferite zone funcționale într-un spațiu deschis, cum ar fi un living cu bucătărie sau un birou cu spațiu de primire. Puteți alege între sticlă transparentă, mată sau cu modele decorative, de asemenea, puteți opta pentru uși glisante sau fixe, în funcție de preferințele dvs.

  Ușile interioare din sticlă securizată sunt o alternativă elegantă și modernă la ușile tradiționale din lemn sau metal. Ele sunt utilizate pentru a separa diferite camere sau spații într-o casă sau birou, permițând totodată luminii să pătrundă în încăpere. Aspectul transparent si atins de nuanțe pastelate, face ca atmosfera încăperii tale să devină un punct de atracție rezervat pentru o cină cu prietenii sau familia. Contururile simple și designul se potrivesc în mod natural cu stilul modern al acestui spațiu, predominând culoarea turquaz (reflexia mării negre), astfel atmosfera de zi cu zi ar trebui să fie una calmă, relaxată, întrucât confortul locuinței să fie prezent. 

Alege INOGLASS pentru ca tu să te simți în siguranță! 

STICLĂ SECURIZATĂ

Sticla securizată ajută la reducerea zgomotului și a interferențelor sonore între spații. Este o alegere excelentă pentru birouri sau spații comerciale unde se dorește o anumită confidențialitate sau concentrare. Curățarea este simplă și rapidă, puteți utiliza produse de curățare obișnuite pentru sticlă pentru a menține aspectul lor curat și strălucitor. 

Oferă un aspect modern și minimalist, ceea ce o face potrivită pentru orice tip de design interior. Sticla permite luminii să se răspândească în spațiu, creând o atmosferă deschisă și prietenoasă. Pentru mai multe detalii, echipa noastră de experți este gata să vă ofere consultanță și să vă ajute să transformați spațiul dvs. într-un mediu mai modern și mai plăcut.

Împărțirea spațiului în zone de activitate separate creează o atmosferă aerisită și relaxată.

Sticla securizată este folosită pentru a crea compartimentări între diferite zone ale locuinței, precum livingul și biroul sau zona de lectură. Acest lucru oferă un grad de intimitate vizuală, fară a închide complet spațiul. Compartimentările din sticlă securizată sunt personalizate cu diverse finisaje, cum ar fi mat, sablat, vopsit sau cu modele decorative. 

Alege INOGLASS pentru ca tu să te simți în siguranță!