COMPATIMENTĂRI INTERIOARE/PARTIȚII STICLĂ

Compartimentările interioare din sticlă securizată sunt o alegere elegantă în designul interior, deoarece oferă o senzație de spațiu deschis și luminozitate în timp ce păstrează separarea vizuală între spațiile interioare.

Pereții din sticlă securizată sunt utilizați pentru a crea încăperi separate sau pentru a defini diferite zone funcționale într-un spațiu deschis, cum ar fi un livingroom cu bucătărie, terasă sau un birou cu spațiu de primire. Puteți alege între sticlă transparentă, mată sau cu modele decorative, de asemenea, puteți opta pentru uși glisante sau fixe, în funcție de preferințele dvs.

Ușile interioare din sticlă securizată sunt o alternativă elegantă și modernă la ușile tradiționale din lemn sau metal. Ele sunt utilizate pentru a separa diferite camere sau spații într-o casă sau birou, permițând totodată luminii să pătrundă în încăpere. Aspectul transparent si atins de nuanțe pastelate, face ca atmosfera încăperii tale să devină un punct de atracție rezervat pentru o cină cu prietenii sau familia. 

STICLĂ SECURIZATĂ

Sticla securizată ajută la reducerea zgomotului și a interferențelor sonore între spații. Este o alegere excelentă pentru birouri sau spații comerciale unde se dorește o anumită confidențialitate sau concentrare. Pentru mai multe detalii, echipa noastră de experți este gata să vă ofere consultanță și să vă ajute să transformați spațiul dvs. într-un mediu mai modern și mai plăcut.

 Împărțirea spațiului în zone de activitate separate creează o atmosferă aerisită și relaxată. Compartimentările din sticlă securizată sunt personalizate cu diverse finisaje (mat, șablat, vopsit sau cu modele decorative) pentru ca tu să te bucuri de un design deosebit și sigur. INOGLASS are soluții potrivite nevoilor tale!