STICLA – DETALII

EXPLOREAZĂ

Sticla este un material des utilizat în construcții și design interior pentru diverse aplicații, inclusiv pentru uși de sticlă, balustrade, paravane de duș și cabine de duș. Atrage atenția datorită calităților sale unice, cum ar fi transparența, rezistența și capacitatea de a aduce lumina naturală în interior. Are proprietăți de izolație termică și acustică, ceea ce o face potrivită pentru ferestre termoizolante și pereți de sticlă în construcții și este tratată pentru a fi mai rezistentă la spargere și a se fragmenta în bucăți mici și netăioase în caz de impact. Utilizând sticla securizată în proiectele dvs., puteți oferi siguranță și încredere, alături de un design atrăgător.

Astfel, poți să ai casa visurilor tale: Ușa principală să fie o ușă de sticlă securizată, eventual într-un cadru din aluminiu. Ferestrele de mari dimensiuni și ferestrele glisante din sticlă securizată ar putea fi integrate în fațada casei pentru a oferi o lumină naturală abundentă și pentru a crea o legătură vizuală între interior și exterior. Fluxul de circulație să fie delimitat prin partiții de sticlă pentru o vizibilitate mai clară și pentru a facilita interacțiunea dintre zonele de living și exterior, oferind o panoramă la peisaj și aducând lumina naturală în spațiul de zi. Iar la interior, o scară modernă cu balustrade din sticlă securizată vor adăuga un aspect deschis și elegant. În dormitoare, peretele de sticlă folosit pentru a separa dormitorul de balcon sau terasă, oferind o atmosferă luminoasă și aerisită. Ferestrele de sticlă de dimensiuni mari se pot amplasa strategic pentru a maximiza iluminarea naturală în toate zonele casei. Păstrează decorul simplu și minimal pentru ca locuința ta să aibe un aspect curat și o organizare eficientă. 

Te așteptăm!

Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați visurile dvs. în realitate cu soluții constructive.

Sticla securizată este un tip de sticlă care este proiectată pentru a fi mai rezistentă la forțe externe și pentru a reduce riscul de rupere sau spargere în anumite situații. În domeniul tâmplăriei, este folosită în principal pentru uși, ferestre, balustradevitrinecabine de dușcompartimentări interioare. Folosind sticla în tâmplărie, puteți adăuga valoare, frumusețe și eficiență spațiului dvs. Acestă alegere emană căldură și voie bună, este ca o îmbrățișare, dar în formă arhitecturală. Cum se face că este atât de confortabil? Proiectează magia luminii în aproape fiecare colț al locuinței tale. Nu mai așteptați! Acționați acum pentru a integra sticla în proiectele dvs. de tâmplărie și pentru a le transforma în adevărate opere de artă funcționale.

 

Surprinde-ți invitații cu cele mai deosebite produse Inoglass de sticlă securizată, care îți pun în valoare estetica încăperii și redau frumusețea transparentă a obiectelor poziționate în dreptul acesteia. Sticla accentuează senzația de intimitate și oferă spațiului confortul unei camere din casă. Bucură-te de o multitudine de beneficii care te ajută să-ți creezi un loc de poveste chiar la tine acasă!


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/r86054inog/public_html/wp-content/themes/electro/inc/structure/layout.php on line 113