Bine ați venit în lumea eleganței și a modernității!

Descoperiți balustradele noastre de sticlă și inox, care adaugă un element distinctiv și sofisticat oricărui spațiu. Sunt apreciate pentru aspectul lor modern, transparent și estetic, care poate crea o senzație de deschidere și lumină într-un spațiu. În plus, ele pot adăuga un aspect contemporan și sofisticat unei locuințe sau clădiri.

Colaboratorul nostru VALEDO prioritizează siguranța, astfel sticla securizată utilizată este tratată și testată pentru a rezista la impacturi și presiuni mari, asigurând că balustradele sunt rezistente și sigure pentru utilizatori. O balustrada de sticlă este o structură folosită în principal în arhitectură și design interior pentru a delimita spații și pentru a oferi suport și siguranță în locații cum ar fi scări, balcoane, terase sau platforme elevate.

  • Există mai multe tipuri de sticlă disponibile pentru balustrade, inclusiv sticlă clară (transparentă), sticlă mată (opacă), sticlă cu textură sau sticlă colorată. 
  • Balustradele de inox cu profile rotunde folosesc în mod obișnuit oțel inoxidabil, un material apreciat pentru rezistența sa la coroziune și durabilitate. Oțelul inoxidabil este disponibil în finisaje variate, cum ar fi aspectul lucios sau satinat, ceea ce permite personalizarea aspectului balustradei.
  • Grosimea și tipul sticlei este stabilită în funcție de sistemul de prindere ales și utilitatea acesteia. De regulă, în cazul balustradelor din sticlă fără ramă sau prinse în profil, este recomandată sticla securizată și laminată cu grosime 18-21 mm, din motive de siguranță și rezistentă. Pentru balustradele din sticlă cu montanți verticali și cleme de prindere a sticlei se poate folosi un geam duplex cu grosime 8-10 mm.
  • Profilele rotunde sunt folosite pentru a susține sticla sau alte materiale alese pentru balustradă. Acestea sunt montate pe podea, pe perete sau în altă parte a structurii, în funcție de specificațiile proiectului și de preferințe. Sunt montate folosind diverse sisteme de fixare, cum ar fi balamale, cleme sau suporturi. Permit instalarea sigură a balustradelor pe balcoane, terase sau scări. 
  • Includ panouri de sticlă, placi de acrilic sau alte materiale transparente sau semi-transparente pentru a crea o barieră modernă și sigură. Sticla poate fi atașată la profile folosind cleme sau sisteme de fixare speciale. Balustradele de inox cu profile rotunde sunt apreciate pentru aspectul lor modern și eleganță și pot adăuga un plus de valoare estetică și funcțională spațiului în care sunt instalate. Profilele și alte componente metalice pot fi tratate cu acoperiri pentru a le proteja împotriva coroziunii sau pentru a le conferi un aspect decorativ. De asemenea, pot fi alese finisaje, cum ar fi lucios, satinat sau mat, în funcție de preferințe.

Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a transforma casa dvs. într-un spațiu sigur, confortabil și elegant!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Balustradă cu profil rotund”

There are no reviews yet.