,

Spideri balustrade, Sticlă 8-13, 52mm, Ø40×40, satinat

Compare

Conectori în 2 puncte balustradă sticlă

  • Pentru a conecta balustrade din sticlă în două puncte, sunt disponibili mai mulți tipi de conectori sau fixatori specializați care pot fi utilizați în funcție de designul și cerințele proiectului dvs. Acești conectori sunt concepuți pentru a oferi stabilitate și siguranță balustradelor din sticlă.

Specificații tehnice

  • Acești conectori sunt montați pe perete și permit fixarea balustradelor din sticlă în două puncte pe perete. Pot fi fixați cu șuruburi sau ancoraje adecvate.
  • Conectorii de podea sunt utilizați pentru a fixa balustradele de sticlă în două puncte pe podea. Aceștia pot avea un aspect estetic și pot oferi stabilitate balustradei.
  • Conectorii de mână sunt utilizați pentru a conecta balustradele de sticlă în două puncte în zona mâinii de sprijin a balustradei. Aceștia pot fi montați pe partea superioară a balustradei și pot oferi un element decorativ suplimentar.
  • Pentru balustradele care necesită o conexiune în colț, există conectori specializați pentru această scop. Aceștia sunt utilizați pentru a conecta două segmente de balustradă într-un colț.

Specificațiile tehnice vor asigura că produsul ales este potrivit pentru proiectul dvs. și va oferi siguranță și funcționalitate acestuia.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Spideri balustrade, Sticlă 8-13, 52mm, Ø40×40, satinat”

There are no reviews yet.