Plata si Livrare

CUM PLATESC?

Numerar (la sediul nostru sau la livrare)
Se platesc produsele in momentul ridicarii de la sediu sau curierului nostru (in cazul produselor livrate in municipiul Bucuresti). Produsele livrate in Bucuresti se pot plati doar numerar (nu se poate plati cu cardul).
Ramburs
Se platesc produsele curierului care livreaza impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.
Plata prin Card
Online pe site-ul Inoglass.ro
Se pot efectua plati online cu cardul (personal sau al firmei);
Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD;
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii;

Ordin de plata
Se genereaza o factura proforma si se trimite prin e-mail sau fax catre client de un agent Inoglass.ro. Contul bancar este trecut in factura proforma in functie de cererea clientului.
Produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu dupa ce se are evidenta intrarii banilor in contul bancar al Inoglass.ro.

OPTIUNI DE EXPEDIERE
Produsele comercializate de catre FLODO SRL sunt livrate folosind servicii de curierat rapid. Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. Daca aceasta nu este posibil, validarea livrarii se face de catre un responsabil prin telefon. Inainte de a ambala si livra marfa comandata, un responsabil INOGLASS te va contacta pentru validare.

SHOPPING CART

close