Bine ați venit în lumea eleganței și a modernității!

Descoperiți balustradele noastre de sticlă și inox, care adaugă un element distinctiv și sofisticat oricărui spațiu. Profilul patrat este un element de design care conferă un aspect contemporan și minimalist balustradei. Acesta poate fi fabricat din aluminiu sau oțel inoxidabil, oferind stabilitate și suport pentru sticlă. O balustrada de sticlă este o structură folosită în principal în arhitectură și design interior pentru a delimita spații și pentru a oferi suport și siguranță în locații cum ar fi scări, balcoane, terase sau platforme elevate.  Sunt apreciate pentru aspectul lor modern, transparent și estetic, care poate crea o senzație de deschidere și lumină într-un spațiu.

În plus, ele pot adăuga un aspect contemporan și sofisticat unei locuințe sau clădiri. Sunt montate pe podea sau pe perete, în funcție de specificațiile proiectului și de preferințe. În funcție de preferințe și cerințe, balustradele de inox cu profile pătrate pot include panouri de sticlă, placi de acrilic, sau alte materiale transparente sau semi-transparente pentru a crea o barieră modernă și sigură. Grosimea si tipul sticlei este stabilita in functie de sistemul de prindere ales si utilitatea acesteia. De regulă, în cazul balustradelor din sticlă fără ramă sau prinse în profil, este recomandată sticla securizată și laminată cu grosime 18-21 mm, din motive de siguranță și rezistentă. Pentru balustradele din sticlă cu montanți verticali și cleme de prindere a sticlei se poate folosi un geam duplex cu grosime 8-10 mm.

Balustradă de sticlă cu profil pătrat:

  • Aspect estetic: Balustradele de sticlă cu profil pătrat oferă un aspect modern, curat și simplu, potrivit pentru un design minimalist.
  • Transparență: Această opțiune menține transparența sticlei, permițând o vedere deschisă și luminată.
  • Ușurință în întreținere: Sticla este ușor de curățat și de menținut în stare bună.
  • Siguranță: Balustradele din sticlă cu profil pătrat folosesc sticlă securizată, rezistentă la impact și, de obicei, sunt susținute de suporturi din oțel inoxidabil sau aluminiu, ceea ce le face sigure.

Balustradă din oțel inoxidabil cu profil pătrat:

  • Durabilitate: Oțelul inoxidabil este durabil și rezistent la coroziune, făcându-l potrivit pentru medii umede sau condiții dure.
  • Versatilitate: Puteți obține diverse stiluri și configurații cu balustrade din oțel inoxidabil cu profil pătrat, și acestea pot avea un aspect modern și elegant.
  • Siguranță: Balustradele din oțel inoxidabil oferă stabilitate și siguranță.
  • Intimitate: O balustradă din oțel inoxidabil cu profil pătrat poate oferi mai multă intimitate decât una din sticlă.

Balustradele de inox cu profile pătrate sunt versatile și pot fi folosite într-o varietate de setări, de la locuințe rezidențiale la clădiri comerciale. Sticla utilizată într-o balustradă cu profil patrat este de obicei sticlă securizată sau sticlă laminată. Aceasta oferă siguranță și este tratată termic pentru a crește rezistența sa la impact, transparentă, permițând luminii să pătrundă liber. Acest aspect deschis este apreciat în spațiile moderne. 

      Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și pentru a transforma casa dvs. într-un spațiu sigur, confortabil și elegant!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Balustradă cu profil pătrat”

There are no reviews yet.