O balustradă de sticlă este o structură folosită în principal în arhitectură și design interior pentru a delimita spații și pentru a oferi suport și siguranță în locații cum ar fi scări, balcoane, terase sau platforme elevate. Balustradele de sticlă INOGLASS sunt apreciate pentru aspectul lor modern, transparent și estetic, care poate crea o senzație de deschidere și lumină într-un spațiu. În plus, ele pot adăuga un aspect contemporan și sofisticat unei locuințe sau clădiri. Suporturile punctuale sunt responsabile pentru menținerea și susținerea panourilor individuale de sticlă. Ele asigură o fixare fermă a sticlei și contribuie la stabilitatea generală a balustradei.

Sunt confecționate din diverse materiale durabile, precum oțel inoxidabil, aluminiu sau alte aliaje metalice.  Acestea au finisaje diferite, inclusiv aspect lucios, satinat sau în culori variate, pentru a se potrivi cu designul general al balustradei. Un avantaj major al suporturilor punctuale este că permit sticlei să fie elementul central al designului, creând o estetică transparentă și modernă.

Balustradă de sticlă cu suport punctual:

  • Aspect estetic: Oferă un aspect modern, curat și deschis, deoarece suporturile sunt discrete și vizibile doar în punctele de fixare.
  • Transparență: Menține transparența sticlei, permițând o vedere neobstrucționată.
  • Ușurință în întreținere: Sticla este ușor de curățat și de întreținut.
  • Siguranță: Balustradele de sticlă cu suport punctual utilizează sticlă securizată, rezistentă la impact, și clemele sau suporturile sunt, de obicei, din oțel inoxidabil sau aluminiu.

Balustradă din oțel inoxidabil cu suport punctual:

  • Durabilitate: Oțelul inoxidabil este foarte durabil și rezistent la coroziune, ceea ce îl face potrivit pentru medii umede sau expuse la factori de mediu duri.
  • Versatilitate: Puteți obține diverse stiluri și configurații cu balustrade din oțel inoxidabil cu suport punctual, oferind un aspect modern și solid.
  • Siguranță: Balustradele din oțel inoxidabil oferă suport și stabilitate solidă, iar suporturile punctuale contribuie la aspectul robust al construcției.

Alegerea dintre o balustradă de sticlă cu suport punctual și una din oțel inoxidabil cu suport punctual depinde în mare măsură de preferințele estetice și de necesitățile proiectului. Acest design conferă un aspect curat și modern, deoarece suporturile sunt vizibile doar în punctele unde interacționează cu panourile de sticlă sau cu balustradele din oțel inoxidabil. La INOGLASS aveți soluția potrivită pentru proiectul dvs!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Balustradă cu profil punctual”

There are no reviews yet.