Idei de amenajare 

1. STICLA 

Despre

Sticla este un material des utilizat în construcții și design interior pentru diverse aplicații, inclusiv pentru uși de sticlă, balustradeparavane de duș și cabine de dușAtrage atenția datorită calităților sale unice, cum ar fi transparența, rezistența și capacitatea de a aduce lumina naturală în interior. Are proprietăți de izolație termică și acustică, ceea ce o face potrivită pentru ferestre termoizolante și pereți de sticlă în construcții și este tratată pentru a fi mai rezistentă la spargere și a se fragmenta în bucăți mici și netăioase în caz de impact. Utilizând sticla securizată în proiectele dvs., puteți oferi siguranță și încredere, alături de un design atrăgător.

Detalii mai multe aici

2. TIPURI DE UȘI – PLIANTE

Uși pliante pentru o mai bună funcționalitate și estetică!

În acest articol, vom discuta despre modul în care ușile pliante vă pot îmbunătăți proprietatea, din ce sunt făcute și ce beneficii au pentru siguranța dvs. La Inoglass, vă putem ajuta să vă evaluați spațiul și să determinați cea mai bună alegere pentru uși. Pentru a afla mai multe despre ușile noastre pliante durabile, cu rame din aluminiu și gama de servicii profesionale, solicitați o ofertă astăzi! Ușile pliante vă pot transforma casa sau afacerea, aducând mai multă lumină naturală și deschizând peisajul vizual. Când căutați să vă amenajați spațiul, aveți mai multe opțiuni din care să alegeți, dar de unde știți care este cea potrivită pentru dvs.?

Detalii mai multe aici

3. TIPURI DE UȘI – INTERIOR BATANTE

Uși batante pentru o mai bună funcționalitate și estetică!

În acest articol, vom discuta despre modul în care ușile de interior batante vă pot îmbunătăți proprietatea, din ce sunt făcute și ce beneficii au pentru siguranța dvs. La Inoglass, vă putem ajuta să vă evaluați spațiul și să determinați cea mai bună alegere pentru uși. 

Detalii mai multe aici

4. AVANTAJELE LUMINII NATURALE ÎN LOCUINȚA TA

Vrei mai multă lumină și intimate!

  • Unul dintre scopurile principale ale ușilor de sticlă (interioare și exterioare), este acela de a umple o casă cu lumină naturală. Există multe avantaje de a avea lumina soarelui în casa ta, de la beneficiile pentru sănătate până la economisirea costurilor cu energia. 
  • S-ar putea să vă gândiți cum vă poate economisi bani dacă aveți lumină naturală în casă? Dacă aveți lumina soarelui în casa dvs., vă va permite să vă reduceți dependența de iluminatul artificial, care reprezintă o parte semnificativă a costurilor cu electricitatea.
  • Este esențial să luați în considerare iluminarea naturală dacă planificați un proiect eficient din punct de vedere energetic sau dacă sunteți conștient de emisiile dvs. de CO².

Detalii mai multe aici

5. CUM SĂ ADĂUGAȚI VALOARE REALĂ PROPRIETĂȚII DUMNEAVOASTRĂ

Da sau Nu!

  • Adăugarea de valoare proprietății dvs. este esențială atunci când încercați să vă vindeți casa sau dacă sunteți un dezvoltator imobiliar și doriți să obțineți o rentabilitate a investiției. Puteți adăuga valoare casei dvs. făcând îmbunătățiri acolo unde sunt necesare. Unele ar putea fi mai pline de satisfacții decât altele.
  • Există multe modalități diferite de a vă îmbunătăți casa, cum ar fi modernizarea bucătăriilor și băilor, transformarea mansardei și extinderea serelor. În calitate de proprietar, trebuie să vedeți ce tip de îmbunătățire ar fi cel mai bun pentru dvs. și proprietatea dvs.

Detalii mai multe aici

Categorie:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BLOG”

There are no reviews yet.