Uși pliante pentru o mai bună funcționalitate și estetică!

În acest articol, vom discuta despre modul în care ușile pliante vă pot îmbunătăți proprietatea, din ce sunt făcute și ce beneficii au pentru siguranța dvs. La Inoglass, vă putem ajuta să vă evaluați spațiul și să determinați cea mai bună alegere pentru uși. Pentru a afla mai multe despre ușile noastre pliante durabile, cu rame din aluminiu/PVC și gama de servicii profesionale, solicitați o ofertă astăzi! Ușile pliante vă pot transforma casa sau afacerea, aducând mai multă lumină naturală și deschizând peisajul vizual. Când căutați să vă amenajați spațiul, aveți mai multe opțiuni din care să alegeți, dar de unde știți care este cea potrivită pentru dvs.?

Ce sunt ușile pliante?

Ușile pliante au două sau mai multe panouri conectate care se deschid prin stivuirea sau plierea cu ușurință pe ele însele. Aceste uși glisante pliante se închid alunecând afară din stivă și îndreptându-se înapoi la locul lor. Ele sunt adesea instalate pentru a împărți încăperi foarte mari sau pentru a crea un toc de ușă mare, deschis, care duce la exterior. Acest tip de ușă poate fi realizat dintr-o varietate de materiale, de la lemn la aluminiu și sticlă. Deși lemnul este mai puțin costisitor, este și mai puțin durabil decât ușile din aluminiu și sticlă. Aluminiul acoperit este rezistent la intemperii, iar panourile ușilor din sticlă călită sunt puternice și adesea vin într-o varietate de nuanțe pentru a se potrivi cu diferite estetici. Materialele pe care le alegeți pentru sistemul dvs. de uși vor depinde de obiectivele dvs. pentru spațiul dvs., de locul în care este instalat și de bugetul dvs.

Beneficiile ușilor pliante

Există multe beneficii ale instalării ușilor pliante în casa dvs. – acestea pot adăuga valoare proprietății, vă pot face spațiul mai versatil și pot aduce un plus la estetica casei dvs. Oamenii aleg adesea să instaleze sisteme de uși pliante ca parte a unui proiect mai amplu de renovare, cum ar fi remodelarea unei bucătării sau a unei zone de luat masa. Mai jos este o listă cu mai multe moduri prin care ușile pliante vă pot face spațiul mai primitor și confortabil:

  • Iluminare naturală mai bună – Multe uși exterioare pliante sunt realizate din sticlă securizată într-un cadru robust din aluminiu, ceea ce le face o alegere excelentă pentru a permite mai multă lumină naturală a soarelui în casa sau spațiul de birou. Mai multă lumină naturală înseamnă facturi mai mici de energie electrică și mai multe oportunități de a vă bucura de priveliști frumoase în confort. În plus, ușile pliante din sticlă – precum cele de la INOGLASS – sunt adesea cu pereți dubli, cu protecție UV, astfel încât să puteți admira în aer liber fără să vă faceți griji că pierdeți energie sau expunerea prea multă la soare.
  • Compact și convenabil – Deoarece ușile pliante se pliază pe ele însele, au un profil foarte scăzut când sunt deschise. Această caracteristică vă permite să le deschideți complet și să aveți o deschidere mult mai mare decât ar oferi ușile batante sau glisante. Când ușile pliante duc către un spațiu exterior, posibilitatea de a le plia în afara drumului aduce exteriorul înăuntru și face locuința să se simtă mai spațioasă. Dacă sunt instalate în interior pentru a împărți încăperi deosebit de spațioase – cum ar fi mansarde sau subsoluri finisate – pot fi îndepărtate cu ușurință în timpul petrecerilor sau evenimentelor de afaceri.
  • Acces în exterior – Posibil cel mai mare avantaj de a avea uși pliante instalate în bucătărie sau sufragerie este accesul în exterior. Mai ales dacă locuiți într-o zonă cu multă frumusețe naturală, ușile pliante vă pot oferi șansa de a o experimenta mai des. Aceste uși glisante cu mai multe panouri sunt unul dintre cele mai versatile tipuri de uși de terasă. De asemenea, vă ajută să vă deplasați între spațiile interioare și cele exterioare atunci când gătiți, deschideți un restaurant sau pur și simplu doriți să vă bucurați de aer proaspăt cu cafeaua de dimineață.
  • Securitate crescută – S-ar putea să credeți că instalarea ușilor de sticlă în peretele casei sau al biroului dvs. ar scădea securitatea, dar acestea vă pot face de fapt mai sigur. Sticla securizată și ramele durabile din aluminiu sunt greu de spart, iar sistemele de blocare a ușilor pliante se întind pe toată lungimea ușii. Mai degrabă decât sistemul de închidere în unul sau două puncte al unei uși tradiționale, ușile pliante au cel puțin trei puncte de siguranță.
  • Diferite tipuri de uși pliante – Atunci când alegeți o ușă pliabilă pentru locuința sau afacerea dvs., este important să luați în considerare unde o veți instala și cum va fi folosită. Aceste detalii vă vor ajuta să determinați ce tip de sistem de uși pliante va funcționa cel mai bine pentru dvs. și există multe opțiuni. Puteți instala uși pliante în aproape orice zonă a casei sau clădirii de birouri. De asemenea, pot fi personalizate pentru a înlocui pereții, iar unele au chiar uși de acces pentru a le face mai convenabile. Mai jos sunt mai multe detalii despre tipurile de sisteme de uși pliante disponibile.
  • Uși exterioare – Ușile exterioare pliante au caracteristici specifice pentru a asigura izolarea împotriva elementelor și pentru a vă menține spațiul în siguranță. Deoarece aceste sisteme sunt alcătuite din mai multe panouri de uși, fiecare panou va avea burlane sau izolație în jurul marginii exterioare, astfel încât să se așeze la același nivel și aproape etanș unul față de celălalt. Același lucru este valabil și pentru pragurile exterioare bifold – sunt făcute pentru a menține vremea afară și eforturile dvs. de încălzire sau răcire. În plus, cele mai multe uși pliante exterioare au un sistem de rulare de jos, mai degrabă decât agățate în partea de sus. Acest lucru reduce tensiunea pe partea superioară a tocului ușii și ajută la asigurarea unei etanșări bune la intemperii de-a lungul părții inferioare a panourilor atunci când sunt închise. Ușile exterioare pliante vin și cu sisteme de închidere în mai multe puncte pentru a vă menține spațiul în siguranță. Acestea includ, de obicei, o încuietoare primară pe ușa batanta și șuruburi împușcate sau înșurubate pentru a ține ușa ferm în poziție.
  • Partiții sticlă – Ușile pliante de separare a camerei sunt de obicei realizate din materiale ușoare destinate exclusiv utilizării interioare. Ramele pot fi din lemn sau metal, cu panouri din lemn sau sticlă suspendate în interiorul lor. Lemnul este tradițional pentru separatoarele interioare, dar ușile din sticlă și aluminiu depășesc rapid această tendință. Lemnul este mai ieftin, dar mai puțin versatil, izolant sau izolat fonic decât aluminiul și sticla. Panourile de sticlă cu pereți dubli ajută la menținerea spațiilor împărțite la o temperatură constantă, atenuând simultan zgomotul.
  • Cadrele din aluminiu sunt, de asemenea, rezistente la uzură și nu se vor ciobi sau zgâria cu utilizarea regulată. Cea mai mare preocupare a ușilor din sticlă și aluminiu este confidențialitatea. Cu toate acestea, panourile de uși din sticlă mată și texturată sunt populare pentru a adăuga interes spațiilor de birouri și reședințe, menținând în același timp intimitatea între spațiile divizate. Despărțitoarele de cameră pot avea uși pliante suspendate în sus sau un sistem de rulare de jos – deși ușile pliante cu rulare de jos sunt cea mai bună opțiune pentru a reduce zgomotul între spații.

Obțineți o ofertă gratuită de la Inoglass astăzi! Dacă sunteți în căutarea unui sistem de uși pliante de înaltă calitate pentru casa dvs., nu căutați mai departe decât produsele noastre. Ușile Inoglass panoramice pliante sunt perfecte pentru a adăuga interes, lumină naturală și versatilitate oricărei locuințe sau afaceri. Pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de uși pliante și despre serviciile de instalare, contactați-ne astăzi pentru a solicita o ofertă!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tipuri de uși – pliante”

There are no reviews yet.