Vrei mai multă lumină și intimitate!

Unul dintre scopurile principale ale ușilor de sticlă (interioare și exterioare), este acela de a umple o casă cu lumină naturală. Există multe avantaje de a avea lumina soarelui în casa ta, de la beneficiile pentru sănătate până la economisirea costurilor cu energia. S-ar putea să vă gândiți cum vă poate economisi bani dacă aveți lumină naturală în casă? Dacă aveți lumina soarelui în casa dvs., vă va permite să vă reduceți dependența de iluminatul artificial, care reprezintă o parte semnificativă a costurilor cu electricitatea. Este esențial să luați în considerare iluminarea naturală dacă planificați un proiect eficient din punct de vedere energetic sau dacă sunteți conștient de emisiile dvs. de CO².

Beneficiile luminii naturale

Având în vedere beneficiile pe care ți le oferă iluminatul natural, merită să te gândești dacă aspectul ușilor tale vor oferi suficientă lumină solară în toată casa ta. Micile modificări, cum ar fi creșterea dimensiunii, frecvenței sau poziționarea acestora din casa dvs. pot face o diferență enormă. Utilizarea sticlei securizate în ferestre mari sau sisteme de uși glisante poate maximiza intrarea luminii naturale. Deschiderile mari pot oferi o senzație de spațiu deschis și pot permite luminii să pătrundă adânc în interiorul clădirii.

Iluminare naturală mai bună – Multe uși exterioare pliante sunt realizate din sticlă securizată într-un cadru robust din aluminiu, ceea ce le face o alegere excelentă pentru a permite mai multă lumină naturală a soarelui în casa sau spațiul de birou. Mai multă lumină naturală înseamnă facturi mai mici de energie electrică și mai multe oportunități de a vă bucura de priveliști frumoase în confort. În plus, ușile pliante din sticlă – precum cele de la INOGLASS – sunt adesea cu pereți dubli, cu protecție UV, astfel încât să puteți admira în aer liber fără să vă faceți griji că pierdeți energie sau expunerea prea multă la soare.

Acces în exterior – Posibil cel mai mare avantaj de a avea uși pliante instalate în bucătărie sau sufragerie este accesul în exterior. Mai ales dacă locuiți într-o zonă cu multă frumusețe naturală, ușile pliante vă pot oferi șansa de a o experimenta mai des. Aceste uși glisante cu mai multe panouri sunt unul dintre cele mai versatile tipuri de uși de terasă. De asemenea, vă ajută să vă deplasați între spațiile interioare și cele exterioare atunci când gătiți, deschideți un restaurant sau pur și simplu doriți să vă bucurați de aer proaspăt cu cafeaua de dimineață.

Securitate crescută – S-ar putea să credeți că instalarea ușilor de sticlă în peretele casei sau al biroului dvs. ar scădea securitatea, dar acestea vă pot face de fapt mai sigur. Sticla securizată și ramele durabile din aluminiu sunt greu de spart, iar sistemele de blocare a ușilor pliante se întind pe toată lungimea ușii. Mai degrabă decât sistemul de închidere în unul sau două puncte al unei uși tradiționale, ușile pliante au cel puțin trei puncte de siguranță.

Partiții sticlă – Ușile pliante de separare a camerei sunt de obicei realizate din materiale ușoare destinate exclusiv utilizării interioare. Ramele pot fi din lemn sau metal, cu panouri din lemn sau sticla suspendate in interiorul lor. Panourile de sticlă cu pereți dubli ajută la menținerea spațiilor împărțite la o temperatură constantă, atenuând simultan zgomotul. Cadrele din aluminiu sunt, de asemenea, rezistente la uzură și nu se vor ciobi sau zgâriați cu utilizarea regulată. Cea mai mare preocupare a ușilor din sticlă și aluminiu este confidențialitatea. Cu toate acestea, panourile de uși din sticlă mată și texturată sunt populare pentru a adăuga interes spațiilor de birouri și reședințe, menținând în același timp intimitatea între spațiile divizate.

Obțineți o ofertă gratuită de la Inoglass astăzi! Ușile Inoglass de sticlă securizată sunt alegerea perfectă pentru a vă umple casa cu lumină naturală, fiind perfecte pentru a adăuga interes, și versatilitate oricărei locuințe sau afaceri. Pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre, contactați-ne astăzi pentru a solicita o ofertă!

 

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Avantajele luminii naturale în locuința ta!”

There are no reviews yet.