Balustradele de sticlă INOGLASS sunt apreciate pentru aspectul lor modern, transparent și estetic, care poate crea o senzație de deschidere și lumină într-un spațiu. În plus, ele pot adăuga un aspect contemporan și sofisticat unei locuințe sau clădiri. Este o structură folosită în principal în arhitectură și design interior pentru a delimita spații și pentru a oferi suport și siguranță în locații cum ar fi scări, balcoane, terase sau platforme elevate. 

Spigot-ul este elementul cheie care susține sticla balustradei. Aceasta este fixată în podea sau în altă suprafață orizontală, cum ar fi o platformă sau un balcon, și sticla este atașată la spigot folosind accesorii speciale. Metoda de montaj permite sticlei să fie suspendată și să creeze o barieră transparentă. Spigot-urile trebuie să fie dimensionate și fixate corespunzător pentru a oferi stabilitate și siguranță.

 Ele trebuie să reziste la presiunea și forța aplicată asupra balustradei și să respecte normele de siguranță locale pentru a preveni orice accidente. Unul dintre avantajele spigot-urilor este că acestea pot fi destul de discrete, ceea ce permite sticlei să fie elementul principal al designului. Se folosește la prinderea / fixarea balustradelor realizate integral din sticlă. 

Balustradă de sticlă cu profil spigot:

  • Echipa nostră va stabili numărul exact și diametrul prinderilor cu spigot pentru a asigura confortul și siguranta în utilizare.
  • Prinderile sunt confencționate din inox satinat, dar și din alte metale în funcție de buget.
  • Panourile sunt fixate pe lateralul vangului / podestului, necesitând o distanță minimă de 300 mm pentru prinderi.
  • Spigot-urile din oțel inoxidabil sau aluminiu oferă suport și stabilitate, iar sticla folosită este de obicei securizată și rezistentă la impact.

Balustradă din oțel inoxidabil cu profil spigot:

  •  Balustradele din oțel inoxidabil oferă suport și stabilitate solide și pot oferi mai multă intimitate decât una din sticlă..
  • Design atractiv și personalizat
  • Sistem potrivit pentru interior și exterior

Alegerea dintre o balustradă de sticlă sau una din oțel inoxidabil depinde de mai mulți factori, cum ar fi designul, funcționalitatea, bugetul și preferințele personale. În funcție de aspectul, costurile și cerințele proiectului, puteți alege între cele două opțiuni. De asemenea, trebuie să vă asigurați că balustrada respectă toate normele și reglementările locale referitoare la siguranța și construcția acestora. La INOGLASS găsești ce ai nevoie pentru ca tu să te simți ACASĂ!

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Balustradă cu profil spigot”

There are no reviews yet.