Conectori în puncte balustradă sticlă

Sunt componente esențiale pentru asamblarea și securizarea balustradelor din sticlă. Acești conectori permit fixarea și conectarea sticlei cu alte elemente ale balustradei, cum ar fi stâlpii sau țevile de susținere.

Specificații tehnice – Categorii de conectori

  • De montare: Sunt utilizați pentru a fixa sticla pe stâlpi sau suporturi. Acești conectori pot fi placi metalice cu orificii pentru șuruburi sau cleme speciale care prind sticla în loc.
  • De colț: Acești conectori sunt utilizați pentru a conecta bucățile de sticlă în colțurile balustradei. Acestea pot fi piese de metal sau accesorii speciale care asigură o legătură stabilă între bucăți de sticlă.
  • De etanșare: Pentru a asigura o etanșare corespunzătoare între bucățile de sticlă, se pot utiliza conectori de etanșare, cum ar fi garnituri de cauciuc sau benzi etanșe.
  • Pentru țevi sau balamale: Dacă balustrada are țevi de susținere sau balamale pentru uși sau porți, se utilizează conectori speciali pentru a asigura o legătură solidă între sticlă și aceste elemente.

Specificațiile tehnice vor asigura că produsul ales este potrivit pentru proiectul dvs. și va oferi siguranță și funcționalitate acestuia.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Conectori Sticlă 6-16 mm, satinat”

There are no reviews yet.