Clemă prindere laterală

  • Este un dispozitiv folosit pentru a fixa sau prinde obiecte, cum ar fi sticla, plăci, panouri sau alte materiale, de-a lungul marginilor sau lateralelor acestora. Acest tip de clemă este proiectat pentru a asigura o prindere sigură, stabilă și estetică a obiectelor. De obicei, clemele pătrate de prindere laterală sunt utilizate la balustrade, parapete, pereți de sticlă sau panouri decorative.

Specificații tehnice

  • Sunt confecționate din materiale durabile, cum ar fi oțelul inoxidabil, aluminiul, alama sau alte metale de înaltă rezistență. Alegerea materialului depinde de cerințele proiectului și mediul de utilizare.
  • Dimensiunile clemei pătrate variază în funcție de grosimea și dimensiunile obiectelor pe care le prind. Este important să selectați dimensiunile potrivite pentru proiectul dvs.
  • Clemele pot utiliza diferite metode de fixare, cum ar fi șuruburi, suruburi ascunse, cleme cu ventuze sau alte sisteme de fixare, în funcție de necesitățile proiectului.
  • Au diverse finisaje, cum ar fi pulbere vopsite, lustruite sau cu finisaj satinat, pentru a se potrivi esteticii generale a proiectului.

Specificațiile tehnice vor asigura că produsul ales este potrivit pentru proiectul dvs. și va oferi siguranță și funcționalitate acestuia.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Clemă pătrată, Sticlă 8 mm, satinat”

There are no reviews yet.