-11%
, ,

Balustradă Sticlă Securizată, 6 mm, L1000 x H1000 mm

Balustradă din sticlă laminat-securizată 6.2.6 cu prindere curentă.

Se poate excuta în diferite nuanțe și grosimi pentru scări interioare, balcoane, terase.

Prețul este calculat la metru liniar.

Compare

1.073,00lei 1.210,00lei

Îți dorești o amenajare modernă?

 • Inoglass are design-ul potrivit așteptărilor pentru siguranța și confortul locuinței tale.
 • Elementul decorativ și funcțional pentru spațiul interior/exterior îl reprezintă balustrada (materiale diferite, precum sticla transparentă, mată, fumurie sau colorată) – fiind un element arhitectural, eficient și de siguranță estetică.  Acestea ne protejează de posibile accidente, sunt perfecte pentru amenajarea elegantă și modernă a casei.
 • Se folosesc pe diferite categorii (scări, balcoane, terase) pentru armonizarea fatadelor și interioarelor locuinței.
 • Sunt un element decorativ vizual simplu și atractiv cât și un mijloc de sporire a confortului în orice spațiu.
 • Realizează un cadru vizual deschis şi sigur, montând această balustradă din sticlă şi aluminiu în exterior, pe balconul apartamentului, sau de ce nu, la interior. Acest sistem este conceput pentru a maximiza vizibilitatea în spaţii etajate, fără a sacrifica rezistenţa, siguranţa şi durabilitatea.
 • Liniile curate și clare ale sticlei și reflexia aluminiului vor imprima o notă modernă clădirii.

Alege balustrade de sticlă cu sistemul VALEDO!

 • Sticla și oțelul inoxidabil în combinație pentru o balustradă de sticlă sunt alegerea potrivită pentru locuințe individuale, sau colective. Sticla este un material ușor de întreținut, durabil, și oferă siguranță, astfel balustradele de sticlă sunt versatile, au o estetică unică punând în valoare design-ul locuinței tale. Fiind alegerea cea mai des întâlnită la categoria celor cu copii mici sau animale de companie, sunt rezistente la șocuri, rezultând armonia ambientală între elementele interioare și exterioare.
 • Balustrada din sticlă fixată pe pardoseală din Aluminiu, se poate realiza cu sticlă securizată cu grosimea de 8-12 mm, precum și cu sticlă laminat – securizată de 6.2.6 sau 8.2.8 mm.
 • Avantajul sticlei lamintate este că, în momentul unei eventuale spargeri, fragmentele de sticlă rămân lipite prin intermediul foliei de la interior, eliminând orice risc de rănire în cazul unor accidente neprevăzute.

Oferă siguranță!

 • Sticla laminată utilizată este solidă, rezistentă la șocuri și vei avea certitudinea că animalele de companie și copiii sunt în siguranţă, protejați de eventuale accidente neplăcute.
  Acest sistem este alegerea atractivă pentru crearea unui balcon deschis, aerisit, care redau tendinţele moderne de transparenţă.

Transformă-ți viziunea în realitate!

 • Acest tip de protecție arhitectural este detaliul care face diferența în design-ul locuinței tale.
 • Avem o mare varietate de feronerie cu diverse finisaje de inox cu sau fară mana curentă, forme diferite și accesorii precum (sisteme de balustradă în profil, suport tip menghină, cu fixare pe podea sau în pardoseală, conectori punctuali, balustrade cu picior stabilizator, mână curentă cu fixare pe sticlă sau prindere laterală).
 • Poți alege cadrul din aluminiu în nuanţa sa naturală anodizată sau poţi comanda orice altă culoare RAL, pentru a oferi un aspect rafinat balconului tău.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Balustradă Sticlă Securizată, 6 mm, L1000 x H1000 mm”

There are no reviews yet.