Clemă prindere in oglindă 

  • Clemele de prindere în oglindă sunt dispozitive utilizate pentru a fixa oglinzile în diverse aplicații, cum ar fi mobilier, perete sau suprafețe, și pot avea un rol funcțional și estetic. Aceste cleme sunt concepute pentru a oferi un suport sigur și pentru a menține oglinda în poziție.

Specificații tehnice

  • Sunt proiectate pentru a se potrivi cu estetica generală a oglinzii și a mediului înconjurător. Ele pot avea diferite forme, finisaje și stiluri pentru a se potrivi diferitelor preferințe de design.
  • Clemele pot utiliza diferite metode de fixare pentru a prinde oglinda, cum ar fi șuruburi, suruburi ascunse, cleme cu ventuze sau alte sisteme de fixare. Metoda de fixare aleasă depinde de tipul de oglindă și de cerințele proiectului.
  • Sunt confecționate din diverse materiale, cum ar fi oțel inoxidabil, alamă, aluminiu sau materiale plastice de înaltă calitate. Materialul trebuie să fie rezistent la coroziune și durabil pentru a face față utilizării pe termen lung.
  • Clemele trebuie să fie dimensionate corespunzător pentru a susține greutatea oglinzii. Capacitatea de încărcare trebuie specificată în specificațiile tehnice ale clemei.
  • Unele cleme de prindere în oglindă pot avea mecanisme de ajustare pentru a permite reglarea unghiului sau poziției oglinzii.

Specificațiile tehnice vor asigura că produsul ales este potrivit pentru proiectul dvs. și va oferi siguranță și funcționalitate acestuia.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Clemă rotundă, Sticlă 8 mm, satinat”

There are no reviews yet.