PROIECTE REALIZATE

Vitrină sticlă pentru o mai bună funcționalitate și estetică!

VODAFONE – magazinul de telefoane pentru toate gusturile, tehnologie, împlinire și design, aduce în viața oamenilor fericire dar și protecție pentru produsele sale cu proiecte eficiente și estetice, colaborând cu oameni de specialitate INOGLASS și DOORCENTER pentru o bună organizare și siguranță a afacerii sale.

În centrul comercial PROMENADA MALL CRAIOVA – am realizat vitrina de sticlă pentru a reda siguranța produselor prezentate în magazinul VODAFONE care te fac să zâmbești la fiecare ocazie. Personalul a fost drăgut, și-au arătat calitatea și au realizat un proiect funcțional și modern prin linii simple, minimaliste, transparență și intimitate. Reflexia luminii pătrunde pe tot parcursul zilei prin vitrina de sticlă securizată și aruncă partiții colorate pe obiectele expuse în magazin. Clienții au fost mulțumiți și au abordat imediat spațiul comercial pentru noi achiziții.

Magazinul VODAFONE din incinta Promenada Mall Craiova

SUNĂ ACUM PENTRU O OFERTĂ PERSONALIZATĂ: 0740.111.377

Când căutați să vă amenajați spațiul, aveți mai multe opțiuni din care să alegeți, dar de unde știți care este cea potrivită pentru dvs.?

Beneficiile VITRINEI DE STICLĂ

  • Vitrine din sticlă elegante și rafinate, clasice sau moderne, produse individual la cele mai înalte standarde de calitate.
  • Vitrina sablată ce oferă claritate maximă a imaginii, indiferent de unghiul din care se privește.
  • Sunt ideale pentru utilizarea luminii naturale.
  • Atrage instantaneu privirile cu un design elegant și modern. Cu o lumină ambientală caldă și sofisticată, se evidențiază în mod unic în orice mediu. Sticla securizată garantează siguranța produselor expuse, iar designul modular permite personalizarea pentru a se potrivi oricărui tip de afacere.

CONTACTEAZĂ-NE ASTĂZI! Oferim servicii personalizate de instalare și întreținere pentru a vă asigura că vitrina dvs. din sticlă va rămâne întotdeauna la înălțimea așteptărilor.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VODAFONE – Vitrină Sticlă”

There are no reviews yet.