Sticla securizată vopsită este un tip de sticlă specială care a fost tratată pentru a îmbunătăți rezistența și siguranța. Acest tip de sticlă este utilizat în diverse aplicații, inclusiv în construcții și design interior. Sticla reflectă lumina în cel mai frumos mod posibil, astfel devenind o parte importantă a oricărui proiect modern a bucătăriei și nu numai. Vopsirea poate oferi, de asemenea,un grad de intimitate, deoarece poate limita vizibilitatea printr-un panou de sticlă.

Sticla securizată vopsită poate fi utilizată în diverse aplicații, inclusiv pentru uși de sticlă, divizări interioare, fațade de clădiri, balustrade, mobilier și alte elemente decorative. Este o opțiune modernă în proiectele de design interior și exterior. Necesită o anumită grijă în ceea ce privește curățarea și întreținerea. Este important să se folosească produse de curățare compatibile cu vopsirea și să se evite substanțele abrazive care ar putea deteriora aspectul sticlei. Utilizarea sticlei vopsite în designul interior aduce un element modern, vibrant și elegant în spațiul dvs. Creați un aspect contemporan în interiorul casei prin utilizarea ușilor din sticlă vopsită pentru camere sau dulapuri. Culorile vibrante pot fi alese pentru a evidenția și a adăuga un strop de culoare într-un spațiu înalt sau într-un decor neutru.

Avantajele redecorării cu sticlă printată :

 • Aceasta adaugă un aspect modern și contemporan spațiului. Designurile inovatoare și culorile vii transformă orice încăpere într-un loc atractiv și elegant,
 • Sticla este un material durabil și rezistent la zgârieturi. Cu o îngrijire adecvată, păstrează aspectul său frumos pentru o perioadă îndelungată, fără a se deteriora sau decolora,
 • Este un material ușor de curățat și întreținut. Suprafața sa netedă permite îndepărtarea ușoară a petelor sau a murdăriei, făcând din aceasta o alegere practică în diverse medii, inclusiv bucătării și băi,
 • Sticla permite luminii să pătrundă în spațiu, creând o atmosferă luminoasă și prietenoasă. Acest lucru poate face ca încăperile să pară mai mari și mai deschise,
 • Oferă posibilitatea de a crea un design complet personalizat. Poți alege imagini, modele sau culori care să se potrivească gusturilor și preferințelor tale sau ale clienților tăi,
 • Sticla este rezistentă la umezeală, ceea ce o face potrivită pentru spații precum bucătării și băi, unde există expunere frecventă la vapori și umezeală.

Specificații tehnice:

 • Dimensiunea maximă de printare pe o placă de sticlă este de 2400 x 1200 mm.
 • Dimensiunea minimă de printare pe o placă de sticlă este de 100 x 400 mm.

Zone diferite în care poți utiliza sticla vopsită Inoglass:

 • Sticla vopsită poate fi utilizată pentru a crea despărțitori sau divizori între diferite zone ale casei. Aceasta oferă o separare vizuală fără a închide complet spațiul, păstrând în același timp o senzație de deschidere.
 • Selectați mobilier, cum ar fi mese sau rafturi din sticlă vopsită pentru a adăuga un element modern și luminos. Culorile pot fi coordonate cu paleta generală de culori a camerei.
 • Adăugați plăci mari sau panouri de sticlă vopsită pe un perete pentru a crea o piesă de accent sau un element artistic.
 • În bucătărie, puteți opta pentru blaturi din sticlă vopsită pentru un aspect curat și modern, iar culorile pot fi coordonate cu mobilierul și decorul din bucătărie.
 • În baie, puteți integra sticla vopsită în peretele de duș sau în suprafețe decorative, astfel culorile pastelate vor adăuga un plus de eleganță și vitalitate.
 • Sticla vopsită este utilizată în lămpi sau plafoniere, difuzând lumină colorată în întreg spațiul. Alegeți nuanțe care complementează restul designului interior.
 • Creați o galerie de artă personalizată pe pereți folosind panouri de sticlă vopsită cu imagini sau modele decorative.
 • În spații comerciale, cum ar fi restaurante sau magazine, este integrată în designul general pentru a crea un impact vizual puternic.

Alege Inoglass, pentru ca visul tău să devină realitate, și să-ți aducă culoare, transparență și intimitatea dorită. Redecorarea cu sticlă printată aduce cu sine numeroase avantaje practice și estetice, transformând spațiul într-un loc unic și atrăgător.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sticlă securizată vopsită”

There are no reviews yet.